Εταιρεία

Image

Η εταιρεία μας ιδρύθηκε το 2006 από τον Ευριπίδη Ευριπίδου της οποίας είναι και ο pastry chef. Βρισκόμαστε στα Πέρα Ορεινής και είμαστε Μέλη της Ομοσπονδίας  Ζαχαροπλαστών Κύπρου αλλά και Μέλος του Συνδέσμου Αρχιμαγείρων Κύπρου.

Εδώ και αρκετά χρόνια ειδικευόμαστε στην παρασκευή κεραστικών και  λουκουμιών γάμου. Η ποιότητα των πρώτων υλών, το μεράκι, η τεχνογνωσία, και η πολυετής μας πείρα στο επάγγελμα είναι ο συνδυασμός για τις πετυχημένες συνταγές μας.

Γνήσια βούτυρα γάλακτος,  χαλεπιανά και αμύγδαλα νέας εσοδείας, σιμιγδάλι  από επιλεγμένα σιτηρά όπως και η  φρεσκοαλεσμένη ζάχαρη είναι τα  βασικά συστατικά για το τέλειο λουκούμι. Σας εγγυόμαστε ότι δεν χρησιμοποιούμε πρόσθετα και συντηρητικά στα προϊόντα μας.

Αμύγδαλο από μόνο του, ανάμικτο με χαλεπιανά, ή εξολοκλήρου με χαλεπιανά, είναι οι επιλογές που προσφέρουμε.

Εξυπηρετούμε Παγκύπρια, και παραδίδουμε στον χώρο της δεξίωσης την ίδια μέρα.

"Το Κεραστικό", η λέξη που παραπέμπει κατευθείαν στη μοναδική τοπική μας φιλοξενία, και την ίδια στιγμή στον τομέα της εξειδίκευσης μας.

Η 25χρονη και πλέον πείρα μας, τα αγνά μας υλικά, ο σύγχρονος εξοπλισμός, οι αυστηρές συνθήκες υγιεινής μα πάνω απ’ όλα το μεράκι, είναι τα βασικά συστατικά των συνταγών μας για την άριστη ποιότητα των προϊόντων μας.

Όλα αυτά σε συνδυασμό με τις προσιτές τιμές μας, θα σας πείσουν να γίνετε και εσείς μέλος του εκλεκτού πελατολογίου μας.

Κεράστε τους καλεσμένους σας, με σφραγίδα την ποιότητα και την αγάπη μας!
Image

ΚΕΡΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΥΣ ΣΑΣ, ΜΕ ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΜΑΣ!

Image

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

+357 70001415, +357 99643505